Rekrytointi - B2B-ajanvaraaja

Haluaisitko reilun työnantajan? Oletko nopea oppimaan uutta? Arvostatko omaa ja muiden vapautta?

 
Sehän sattui, sillä meidänkin arvomme ovat reiluus, nopeus ja vapaus! Etätapaamisia Oy on erikoistunut laadukkaiden etätapaamisten buukkaamiseen yrityksille. Teemme uusasiakashankinnan alkupäätä asiantuntijatyönä IT-alan asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat muun muassa ohjelmisto-, konsultti- ja muita asiantuntijayrityksiä.
 
Haemme nyt kasvavaan joukkoomme lisää yritysten liiketoiminnasta kiinnostuneita, verbaalisesti lahjakkaita ihmisiä soittotyöhön. Työtä on tarjolla arkisin klo 08:00 – 17.00 välillä silloin, kun sinulle sopii ja sieltä, missä sinä haluat työsi tehdä.

 

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen/ kokoaikainen

 

Työtehtävän kuvaus

Työssäsi sovit asiakastapaamisia asiakasyrityksien myyjille. Kuluttajille sinun ei tarvitse meiltä soitella, sillä soitamme vain yritysten päättäjille. Sinun ei  myöskään tarvitse olla vastuussa kaupan loppuun saakka viemisestä, vaan syöttelet hyviin paikkoihin maaleja laukoville myyjille sopimalla heille etätapaamisia.

Millaista tekijää haemme?

Perusedellytys työssä menestymiselle on, että puhelin on sinulle luonteva työväline ja olet rohkea soittamaan tuntemattomille ihmisille. Arvostamme positiivista otetta ja sinnikkyyttä.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tapaamisten buukkaamisesta, puhelinmyynnistä tai muusta aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta sosiaalisia taitoja tarvitaan.

Uudelle työkaverille tarjoamme

  • Reilun tuntipalkan (kokemuksesta riippuen) ja tulospalkkion. Palkkausmallimme on läpinäkyvä ja tiedät aina mikä on kuukauden palkkakertymäsi
  • Nopeasti alkuun valmennuksen työhön ja lupaamme, että meillä et koskaan jää yksin ongelmiesi kanssa
  • Vapauden ansaita rajattomasti, kasvaa ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi tai tiimin vetäjäksi
 
Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi

Lähetä työhakemuksesi ansioluettelon kanssa: simo.leskinen@etatapaamisia.fi. Halutessasi voit myös myydä meille itsesi puhelimessa tai kysyä lisää työtehtävistä puhelimessa Simo Leskiseltä: 050 579 1967

Haastattelemme kaikki hakijat puhelimessa ja valitut paikan päällä/etänä.